FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » ‘Admos’ wordt ‘C&W Design + Build’

‘Admos’ wordt ‘C&W Design + Build’Eind 2017 kondigde de groep Cushman & Wakefield, expert in consultancy en vastgoeddiensten, de overname aan van het bedrijf Admos, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van werkomgevingen. Deze overname sloot aan op de strategie van de groep om het dienstenaanbod voor gebruikers uit te breiden. Tot dusver was C&W een van de enige grote groepen die in België vastgoeddiensten aanbiedt maar die niet actief was op het gebied van ‘workplace design & build’. Colliers international, CBRE en JLL waren wel al sterk aanwezig op deze markt.

De voorbije jaren heeft Cushman & Wakefield wereldwijd partnerschappen gesloten met lokale experts in dit specifieke domein. Al deze partnerschappen hebben wel een andere naam, wat het ingewikkelder maakt om klanten een transnationale oplossing aan te reiken. Eén voor één worden ze nu omgedoopt tot C&W Design + Build, zo ook Admos. Deze rebranding profileert duidelijk een internationaal platform in dit domein, dat integraal deel uitmaakt van het aanbod van Cushman & Wakefield. Het gebruik van één en dezelfde naam wereldwijd betekent echter nog geen uniformiteit, want voor het ene land kan het ideale kantoorontwerp helemaal anders zijn dan wat in een ander land wel heel goed werkt.

Admos, een succesverhaal ‘made in Belgium’
Onder leiding van Christophe Erkens en Antony Shaikh is de naamsbekendheid van Admos in enkele jaren tijd sterk toegenomen en wist het bedrijf een overheersend marktaandeel te verwerven dankzij realisaties met een gedurfde architectuur en een creatief design, die bovendien sleutelklaar worden geleverd. De collaboratieve werkruimten die Admos creëert, voldoen aan de huidige behoeften van mobiele medewerkers - vooral van de millennials - maar ook aan een efficiënter beheer van de kantooroppervlakte door ruimten te creëren waar de werkplekken worden gedeeld en gebruikt in functie van het soort activiteit.

______________________________________________________________________________

Voor het magazine Profacility kregen we de kans om enkele mooie realisaties van Admos te tonen, onder meer die voor Jones Day, AG Real Estate Headquarters en Dimension Data. Deze rijkelijk geïllustreerde reportages zijn terug te vinden in de [Workplace Projects Library] > www.profacility.be/workplace
Didier Van Den Eynde
19-09-2019