FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Aanstaande woensdag op het Europese congres

Aanstaande woensdag op het Europese congresHet World Workplace Europe congres, georganiseerd door IFMA en FMN, dat eind maart zou plaatsvinden in de Kromhouthal in Amsterdam, werd voor het eerst afgelast. Het zal eindelijk op afstand worden gehouden, virtueel op deze woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 mei.

In tijden van crisis zoals we die nu al bijna drie maanden ervaren, is informatie en voortdurende training meer dan ooit essentieel voor facility managers om hun missie om mensen te beschermen volledig te vervullen en tegelijkertijd de continuïteit van de gebouwen te waarborgen. In het licht van de huidige gebeurtenissen is het cruciaal om verschillende scenario's voor te stellen met betrekking tot de evolutie en de situatie na de insluiting op het niveau van de werkorganisatie, in het bedrijf maar ook op afstand - bij telewerk.

Aanstaande woensdag vanaf 13.00 uur zullen vijf vooraanstaande experts - Erik Jaspers, Marie Puybaraud, Wim Pullen, Jan-Peter Kastelei, Kate Lister rechtstreeks tot de kern van de zaak komen met een paneldiscussie over het onderwerp "Get Back on Track".

De toekomst van werkplekken en ruimtes, van hun organisatie en beheer, wordt dan vanuit verschillende invalshoeken bekeken:

Het World Workplace Europe-congres, dat door IFMA en FMN wordt georganiseerd en dat eind maart zou plaatsvinden in de Kromhouthal in Amsterdam, werd oorspronkelijk afgelast maar zal nu toch virtueel worden gehouden op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 mei.

In tijden van crisis zoals we die nu al bijna drie maanden ervaren, is informatie en voortdurende training meer dan ooit essentieel voor facility managers om hun missie om mensen te beschermen volledig te vervullen en tegelijkertijd de continuïteit van de gebouwen te waarborgen. Gezien de huidige gebeurtenissen is het cruciaal om verschillende scenario’s uit te werken met betrekking tot de evolutie en de situatie na de lockdown qua organisatie van het werk, zowel in het bedrijf als op afstand - via telewerk.

Aanstaande woensdag vanaf 13.00 uur zullen vijf toonaangevende experts, namelijk Erik Jaspers, Marie Puybaraud, Wim Pullen, Jan-Peter Kastelei en Kate Lister, rechtstreeks tot de kern van de zaak komen met een panelgesprek over het onderwerp ‘Get Back on Track’.

Vervolgens wordt de organisatie en het beheer van werkplekken en -ruimten in de toekomst vanuit verschillende invalshoeken bekeken:
• Pat Turnbull «The Workplace Evolutionaries and the Future of Work"
• Yvet Brummelhuis > "How to engage generation Y and Z today and be future proof tomorrow»
• Koen Matthijs > «How FM and BIM saves time and money in buildings operations»
• Ted Ritter, Erik Jaspers, Iris van Mierlo, Geoff Williams> «Machine learning versus AI in FM»
• Dean Stanberry > "Preparing for climate change"
• Stephan Petermann > "RBI: Time is money"

Inschrijven en deelnemen is mogelijk voor het volledige evenement of per dag.
05-05-2020


 Programma en inschrijvingen