FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Jansen zorgt voor de afwerking van het nieuwe Van der Valk-hotel in Gent

Jansen zorgt voor de afwerking van het nieuwe Van der Valk-hotel in GentDe Nederlandse hotelketen Van der Valk bouwt een nieuw groot hotel met 10 verdiepingen naast het voetbalstadion in Gent. Het hotel zal een capaciteit van 250 kamers en 14 vergaderzalen hebben en zou begin volgend jaar de deuren openen.

Jansen haalde het contract binnen voor het interieurontwerp van het hotel en de installatie van de technische installaties, met name HVAC. Het ordervolume van de bouwgroep is zodanig toegenomen in de regio West- en Oost-Vlaanderen dat het bedrijf van plan is om er een filiaal op te richten met een strategische ligging, namelijk in het Van der Valk-hotel dat Jansen momenteel aan het afwerken is.

Onder de naam Jansen the Building Company voert het bedrijf onder leiding van Nadia Jansen verschillende activiteiten uit: algemene renovatie, binnenafwerking, HVAC, brandbeveiliging, cleanroominstallaties, maar ook algemeen onderhoud en reparaties. Daarnaast produceert en verkoopt het verhoogde vloeren, geprefabriceerde gipsplaten, verwijderbare scheidingswanden en slimme plafonds. Het bedrijf heeft 350 mensen in dienst en haalt een omzet van bijna 100 miljoen euro per jaar.

Bron : madeinlimburg.be