FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » “Start-up met een pak ervaring in huis”

“Start-up met een pak ervaring in huis”Twee jaar geleden opende TwinForm Belgium een eigen showroom en kantoren in het prestigieuze Park Lane in Diegem. “Als jonge marktspeler in kantoorinrichting en -meubilair hebben we een pak ervaring in huis. We denken zowel salesgericht als projectmatig (strategische inrichting van het kantoorlandschap) met de klant mee. Deelnemen aan FM-Day moet onze naamsbekendheid een stevige boost geven”, aldus sales director Cindy Kuys.

Net als de omgeving straalt de showroom van TwinForm Belgium klasse uit. Een deel van het uitgebreide assortiment van de kwaliteitsgedreven fabrikant met Nederlandse roots komt er tot zijn recht: van ergonomische kantoorstoelen, benches, bureautafels voor het management en kasten, tot meubilair voor cafetaria en vergaderzalen. Complementair aan Twinform wordt het eigen ruime gamma aangevuld met een Scandinavische, gevestigde marktspeler, pionier inzake ergonomisch en ecologisch kantoormeubilair. Een van de full option ergonomische kantoorstoel bestaat voor 70% uit gerecycleerd materiaal en is 99 % recycleerbaar. “Een van onze sterke punten zijn de korte communicatielijnen en eigen productie. Zowel intern als naar de productie bij onze beide partners wordt zeer snel geschakeld”, zegt Cindy Kuys. Samen met interior designer Steven Cauwenbergh, goed voor heel wat kilometers op de teller in de wereld van kantoorinrichting, vormt ze een hecht team. In de showroom trekt een wigvormige, fineren vergadertafel met afgeschuinde randen de aandacht. De wig-vorm biedt alle deelnemers vooral een goed zicht op het beeldscherm en biedt een esthetische meerwaarde voor de liefhebbers. “Wat andere marktspelers als maatwerk beschouwen, maakt bij ons vaak deel uit van een standaardoplossing met een dito prijszetting”, zegt Cindy Kuys. “Naargelang de noden en in functie van zijn project denken we mee met de klant en zijn medewerkers. Ook een mooie, strakke vergadertafel vraagt aandacht voor cable management.“ “Wat andere marktspelers als maatwerk beschouwen, maakt bij ons vaak deel uit van een standaardoplossing met een dito prijszetting.”Cindy Kuys, sales director TwinForm.

Referenties
Voor de dubbele nieuwbouw van de zusterbedrijven BMC & MBS, actief in alle industriesectoren, in Roeselare mocht TwinForm Belgium de twee afzonderlijke kantoorlandschappen vormgeven. Terwijl in het ene bedrijf de ontvangstruimte beperkt bleef tot een klassieke ontvangstzetel met bijzettafel, werd in het andere geopteerd voor een multifunctionele statafel met krukken. Die laatste kan worden gebruikt voor een spontane meeting, een brainstormsessie of de ontvangst van klanten. Beide oplossingen stralen op een andere manier klasse en warmte uit. Ook bij de firma Duplast uit Bilzen zorgde TwinForm Belgium voor de correcte invulling van het kantoorlandschap.

FM-Day
De voorbije jaren nam TwinForm Belgium onder meer deel aan de vakbeurs Orgatec in Keulen. Straks neemt het bedrijf voor de eerste maal deel aan FM-Day in Leuven. “Een heldere presentatie, sprekende visuals, plannen van gerealiseerde projecten en voornamelijk een open mind op de beursvloer zijn belangrijk voor een start-up. Visibiliteit is veel meer dan een showroom, LinkedIn of Instagram. Binnenkort staat ook onze compleet vernieuwde website online en vorige maand kreeg onze showroom enkele nieuwe elementen”, besluit Cindy Kuys.