FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » INTERFACE Composure voor kalm en subtiel designinrichting

INTERFACE Composure voor kalm en subtiel designinrichtingAls we omringd worden door afleidingen, kunnen we ons slechter concentreren en focussen. De natuur brengt de rust terug en helpt ons om beter te aarden. Het patroon van de Interface Composure tapijttegels is geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustig, comfortabel oppervlak. De collectie biedt naast een brede reeks neutrale, pastel- en krachtige kleuren, de Composure Eddge voor de overgangen, waardoor de ene kleur mooi in de andere overvloeit.

Meer comfort
De standaard Graphlex®-rug biedt een fantastische combinatie van comfort, duurzaamheid, een lange levensduur en goede akoestische prestaties. Het is echter mogelijk om de akoestiek en absorptie van omgevingsgeluid verder te verbeteren door een SONE- tapijtbacking toe te voegen. (reductie van het contactgeluid tot 33 dB). SONE brengt ook meer zacht aan de voeten

Meer milieuvriendelijke productie
Om betere milieuprestaties te leveren tijdens de productie van backing voor tapijttegels, heeft Interface zich vernieuwd met het productieprincipe 'Circuit Bac Green’ waarbij ze gebruik maken van een mix van biologisch plastic en minerale vulstof. Het biomateriaal biedt een koolstofnegatief alternatief voor bestaande materialen voor backings, wat betekent dat tijdens de productie meer koolstof wordt geabsorbeerd dan uitgestoten.