FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Een centrale agora als symbool van openheid

Een centrale agora als symbool van openheidGreenfish omschrijft zichzelf als ‘The positive impact company’ doordat de medewerkers voor de bedrijven en organisaties die hen raadplegen op zoek gaan naar de beste middelen en manieren voor een duurzame en verantwoorde ontwikkeling van hun activiteiten, of het nu gaat om MVO, QHSE (Quality-Health-Safety-Environment), energieprestaties en -transitie, verantwoordelijke inkoop of duurzaam bouwen. Creativiteit, co-creatie en samenwerking zijn essentieel, zowel tussen de bedrijfsmedewerkers als met de consultants en externe partners die meewerken aan een project.

Ter gelegenheid van de uitbreiding van de kantoren van Greenfish in de Louizalaan in Brussel kreeg Wah Wah Design de opdracht om voor de werkruimten een lay-out te bedenken die goed aansluit bij de bedrijfscultuur. Het centrale element van de nieuwe indeling van het pand is een agora die plaats biedt aan 70 personen en waar de verschillende werkplekken omheen draaien: open ruimten met gedeelde kantoren, kleine vergaderruimten en loungeruimten voor momenten van ontspanning, een kopje koffie of een informele bijeenkomst.

Romain Wallon, oprichter van Wah Wah Design, nodigt u uit voor een rondleiding door het pand waarbij hij het concept van deze faciliteiten meer in detail uitlegt.

Bekijk de video >>

Greenfish - The positive impact company from Wah wah design on Vimeo.