FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Krachtig groeibeleid voor Facilicom in WalloniŽ

Krachtig groeibeleid voor Facilicom in Wallonië

Alex Cardenas, Commercieel Directeur, GOM
Alex Cardenas, Commercieel Directeur, GOM

Facilicom is al jarenlang gespecialiseerd in zeer gevarieerde facilitaire diensten voor bedrijven, organisaties, overheden en instellingen. In Nederland, BelgiŽ, Frankrijk en Engeland stelt Facilicom Services Group ruim 30.000 mensen tewerk. Voor steeds meer opdrachtgevers ontwikkelt Facilicom combinaties van diensten, gebundeld tot ťťn geÔntegreerd pakket.

In BelgiŽ concentreert het bedrijf zich op schoonhouden en specialistische reiniging, bedrijfscatering, bewaking, werving en selectie, facility management. De verschillende specialiteiten zijn ondergebracht in deelbedrijven als Gom (schoonmaak), Prorest (catering), Trigion (bewaking) en facility management (FFS).
De groep versterkt zijn aanwezigheid in WalloniŽ met de opening van twee nieuwe filialen in de regioís Charleroi en Luik. De beide nieuwe filialen zullen operationeel zijn vanaf 1 oktober 2010 en kaderen in de verdere ontwikkeling van Facilicom en zijn verschillende activiteiten. Facilicom Services Group laat hiermee geen twijfels bestaan over het groeibeleid en de wil verder te investeren in de Waalse markt, waar het nog een belangrijk potentieel ziet.

"Wij volgen voor alles een strategie van organische groei en in dit kader is deze markt belangrijk voor onsí licht Alex Cardenas, Commercieel Directeur Gom, toe. ďDit gezegd zijnde, sluiten we ook verdere groei door overnames in de toekomst niet uit. Onze commerciŽle en operationele structuur werd tevens versterkt om beter te kunnen beantwoorden aan de noden van onze klantenĒ.
Eduard Codde
09-09-2010


 Meer informatie over Facilicom Services Group