FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » SERIS nu ook in Nederland

SERIS nu ook in NederlandSERIS Security heeft ondanks een moeilijke economische omgeving de acquisitie van het in Rotterdam gevestigde PERFECT succesvol afgesloten. Hiermee beschikt SERIS over een uitstekende basis voor het aanspreken van de Nederlandse markt.

PERFECT werd opgericht in 1972 en is meer dan 40 jaar actief in het domein van veiligheid en onthaal. Voor beide specialiteiten beschikt het over specifieke entiteiten: Perfect Security en Perfect Facility.
Perfect Security B.V. is een middelgrote particuliere beveiligingsorganisatie die medewerkers dag en nacht inzet bij gerenommeerde opdrachtgevers in de regio Rotterdam en Amsterdam. Perfect Facility is gespecialiseerd in facilitaire ondersteuning van haar relaties. Samen waren ze in 2009 goed voor een jaaromzet van 6 miljoen euro. De Nederlandse entiteiten zullen via de Belgische organisatie aan het hoofdkwartier rapporteren.

Deze versteviging van de Seris Groep binnen Europa gaat gepaard met de integratie van 200 nieuwe medewerkers. De Groep benadrukt daarmee haar ambities om een onvermijdelijke veiligheidspartner te worden.
Eduard Codde
19-08-2010


 Meer informatie over Seris