FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Besam lanceert BeMoSo

Besam lanceert BeMoSoBesam, wereldleider in automatische deuren, lanceert de BeMoSo, Besam Mobile Solutions, het net voor dienst na verkoop van Besam.
Automatische deuren, deurautomaten, systemen van draaideuren, Besam heeft de juiste oplossing voor elk type deur, die voldoet aan de striktste kwaliteitseisen. Toch gebeurt het wel eens dat de deuren panne hebben, door inbraak, vandalisme of onvoorziene omstandigheden. Dan komt het BeMoSo net na verkoop in actie.
Besam zorgt ervoor dat zijn medewerker binnen de twee uur na de panne bij de klant is, om het defect te verhelpen. De medewerker wordt in zijn opdracht via zijn PDA bijgestaan door het BeMoSo-systeem dat hem niet alleen op de hoogte brengt van het probleem in kwestie, maar hem ook de volledige historiek van de betrokken deur geeft.
Daarna gebeurs alles via de computer: het bestek, de bestelling van onderdelen, het verslag, het onderhoud. De klant kan wanneer hij wil de historiek van de mails en administratieve documenten over zijn deur op de voet volgen. (NA)