FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Security Future Consultants

Security Future Consultants

Security Future Consultants is een bedrijf, dat instaat voor consultancy, opleidingen, audits en studies op twee cruciale gebieden: veiligheid en beveiliging. Op het gebied van de veiligheid dekt Security Future Consultants zowel de problemen van de brandrisico's als de arbeidsongevallen, het welzijn van de werknemers en hun werkomgeving, het geweld in het bedrijf, de organisatie van de interne diensten voor preventie en bescherming. De firma kan zorgen voor heel de veiligheidsstrategie, van de audit tot en met de uitwerking van procedures en richtplannen, interventie- en evacuatieplannen.
Op het gebied van beveiliging maakt de ervaring van Security Future Consultants het mogelijk de problemen inzake onbeleefdheid, schade, verbale of fysische agressie, diefstal, vandalisme, zelfs aanslagen, bedreigingen en ontvoeringen aan te pakken. De opleiding en raadgeving gaan dan van de communicatie binnen het personeelskader tot de audit van de beveiliging van het openbaar vervoer en de dichte bescherming van personaliteiten.
Op de twee gebieden geeft Security Future Consultants IFA-gecertificeerde opleidingen en andere cursussen, waaronder chef veiligheid, security officer en manager en nog veel meer.


Visit: http://www.securityfutureconsu ...