FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » De keizerlijke route naar SWOW

De keizerlijke route naar SWOW

Onlangs werden zes verdiepingen in het hoofdkantoor van Elia aan de Keizerslaan 20 grondig gerenoveerd. De 360 medewerkers die er werken, zullen er zich professioneel verder kunnen ontplooien volgens de regels van de ‘Smart Way Of Working’, dat voortaan in het DNA van Elia verankerd zit.


“Op menselijk vlak is het een enorm avontuur geweest om ons gebouw aan de Keizerslaan te verbouwen tot wat het nu is” aldus Jan Windels, Critical Installations, Admin Support & Fleet bij Elia. Jan Windels stond niet alleen in voor het beheer van dit gigantische project, waarbij zes verdiepingen van telkens 1.000 m² een grondige facelift kregen, maar leidde ook de implementatie van de ‘Smart Way Of Working @ Elia’ (SWOW) in goede banen voor de 360 mannen en vrouwen die er dagelijks komen werken.
Deze SWOW wordt concreet ingevuld met open spaces op mensenmaat, een clean desk-beleid en gedeelde flex desk-werkplekken, maar ook extra ontspanningsruimten, coffee corners en ontmoetingsruimten om de spontane en informele communicatie te stimuleren.
En dat is nog niet alles: SWOW @ Elia betekent ook flexibele werkuren, een werkvisie op basis van doelstellingen in plaats van gepresteerde uren en het stimuleren van telewerken thuis of in één van de elf vestigingen van Elia in België.

Het project aan de Keizerslaan ging concreet van start in januari 2015. Verdieping één tot zes werden één voor één leeggemaakt en volledig heringericht in de pure SWOW-stijl, dit naar analogie met de inrichting van de Le Monnoyer-vestiging, die als referentie diende.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


15/11/2016
Gebouwen en Technieken - Huisvesting & werkomgeving
 Ander nieuws
Remotec heeft Actual Sign overgenomen
| 06/07/2020
De bedrijfswagen inruilen voor een tuinkantoor
| 06/07/2020
Leefmilieu Brussel lanceert nieuwe seminaries en opleidingen rond duurzame gebouwen
| 03/07/2020
Green at the Office creëert een veilige groene ruimte op kantoor
| 02/07/2020
The sustainable ambition for the FM sector
| 01/07/2020

Meer news