FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » People make places and places make people

People make places and places make peopleUit statistieken blijkt dat generatie Z gemiddeld na zestien maanden weer op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Dus laat over het volgende geen twijfel bestaan: als bedrijven de juiste profielen willen aantrekken én behouden, dan moeten ze zich steeds meer profileren als een aantrekkelijke werkgever. En dat gaat dan verder dan een leuke job en een aantrekkelijke verloning. Eén van de elementen die hierin een belangrijke rol speelt, is het creëren van een wow-effect op de werkvloer. ISS Facility Services ondersteunt bedrijven hierin door een totaalpakket aan diensten aan te bieden die naadloos aansluiten bij deze uitdaging.

Sinds enkele jaren vervaagt de lijn tussen werk en privé. Tot een tijdje geleden stond ‘werken’ synoniem met een vaste locatie waar iedereen zijn eigen bureau had. Steeds meer omarmen bedrijven een ‘new way of working’ waarbij ze medewerkers meer flexibiliteit bieden; denk bijvoorbeeld aan teleworking. In de toekomst zullen werkgevers nog een stapje verder moeten gaan en zal ‘work as an experience’ centraal staan. Door een aangename werkomgeving te creëren, zullen medewerkers een fijne ervaring overhouden aan hun werkdag.

Hoe gaat ISS om met deze uitdaging? ISS zet steeds vaker in op de tevredenheid van de eindgebruiker en evolueert zo van een B2B(2C)-model naar een C2B2B-model. “Hier wil ik nooit meer weg”, dat is wat de medewerkers moeten ervaren. En als de medewerkers tevreden zijn, dan is de Facility Manager dat ook.

ISS bouwt aan de beste workplace experience door te werken rond drie pijlers: work – think – give. Op die manier ontzorgt ISS bedrijven en eindgebruikers. Van A tot Z. Deze uitdaging gaat ISS uiteraard niet alleen aan: ze zijn geen specialist in alles. Maar ISS neemt de rol van adviseur/consultant op zich, en biedt via strategische partnerships een totaalpakket van facilitaire diensten aan.

We create places that work
ISS zorgt voor een omgeving die werken optimaal ondersteunt: een gastvrij onthaal, orde en netheid, gezonde maaltijden, heerlijke koffie – een piekfijn onderhouden gebouw, waar alles werkt zoals het hoort.

We create places that think
Technologie verbindt mensen en maakt het leven gemakkelijker. ISS verzamelt data over het gebruik van gebouwen -bijvoorbeeld via slimme sensoren- om de diensten flexibel af te stemmen op wat er werkelijk nodig is. Op die manier verhogen ze doordacht efficiëntie en effectiviteit.

We create places that give
Een aangename werkomgeving die ook ruimte biedt voor informele contacten, creativiteit en ontspanning helpt om een gevoel van thuishoren te creëren, een plek waar mensen graag vertoeven. Zo’n plek versterkt engagement, fierheid en interne samenwerking tussen mensen. People make places and places make people.