FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » PROREST lanceert The Market op de Antwerpse campussen

PROREST lanceert The Market op de Antwerpse campussenVanaf begin januari heeft Prorest, een filiaal van Facilicom, zijn allereerste restaurants voor Antwerpse studenten geopend. Om het dagelijkse welzijn te verhogen, had het bedrijf de studenten gevraagd wat ze verlangden op het vlak van menu’s, maar ook op het gebied van interieurdecoratie (dicht, polyvalent, relaxed). Met een industriële look, met de klemtoon op zwarte structuren en hout, hebben de vier etablissementen een resoluut ‘lounge’ image gekregen.

Gelegen op de vier campussen van AP Hogeschool Antwerpen, zijn deze vier restaurants een première voor Prorest. Inderdaad was het bedrijf tot nu toe actief op de markt van catering voor het bedrijfsleven en in het segment van de rust- en verpleeghuizen . Dit nieuwe door Prorest bedachte concept werd ontwikkeld met de hulp van een aantal van zijn pas afgestudeerde stagiairs in bedrijfsbeheer.

Het doel van deze aanpak was om precies bepalen wat de studenten verwachtten van een campusrestaurant. Na een grondige studie hebben deze stagiairs de basis van het concept The Market gelegd. Gedaan met snacks in alle soorten. The Market is een ambitieus project: een keuze uit warme maaltijden, evenals een vegetarische optie en een (gecertificeerde) halal maaltijd. Om de studenten van een evenwichtige voeding te verzekeren, belooft het restaurant ter plaatse gemaakte gerechten op basis van verse producten.
Raphael Pèrez
15-02-2017