FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » PAN-ALL zet zijn groei voort met de overname van de activiteiten van ABOPART

PAN-ALL zet zijn groei voort met de overname van de activiteiten van ABOPART

[+]

[+] Foto: www.abopart.be

Sinds de oprichting van Pan-All 40 jaar geleden wist het bedrijf een duurzame reputatie op te bouwen in het ontwerp, de vervaardiging en de plaatsing van mobiele wanden, alsook op het vlak van maatwerk om een kantoorinrichting met een onberispelijke afwerking te helpen realiseren. Dankzij de vakkundigheid en kwaliteit van de vervaardiging en prestaties tekent het bedrijf een constante groei op. In 2017 werd Pan-All uitgeroepen tot een Trends Gazelle in de categorie van de middelgrote ondernemingen in Oost-Vlaanderen en behoorde het bedrijf dus tot de 200 snelst groeiende bedrijven die bijdragen aan de economische dynamiek in hun regio op het gebied van tewerkstelling (Pan-All telt vandaag 65 werknemers), innovatie, concurrentievermogen en ondernemerschap.

Overname van de activiteiten van Abopart
Pan-All zet zijn groei voort, deze keer door de activiteiten van Abopart België over te nemen. Abopart België heeft in zijn 25-jarig bestaan een mooie reputatie opgebouwd in de vervaardiging en plaatsing van kwalitatief hoogwaardige mobiele wanden tegen zeer scherpe prijzen.

Met deze overname breidt Pan-All dus zijn gamma Flush-wanden uit. Mobiele wanden zijn samengesteld uit meerdere panelen die, al dan niet verbonden met elkaar, een ruimte snel kunnen opdelen of groter maken. Er zijn twee systemen: enerzijds mobiele wanden bestaande uit panelen die vrij hangen in een plafondrail en die verplaatst worden met behulp van diverse rolwagensystemen, en anderzijds vouwwanden waarbij de panelen in een ingebouwd vloerprofiel glijden en onderling verbonden zijn door discrete scharnieren.

De overname van de activiteiten van Abopart België vond vorig jaar in juni plaats. De overdracht van de productie van Kalmthout naar Geraardsbergen is inmiddels afgerond en de afdeling is sinds november volledig operationeel.
Raphael Pèrez
07-12-2017