FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Smart buildings: from hype to value

Smart buildings: from hype to valueGebouwen worden slim dankzij de enorme evolutie van de nieuwste digitale technologieën en de toegankelijkheid daarvan. ‘Big Data als Enabler voor Smart Buildings’ wordt gezien als een krachtige technologische motor voor innovatief en toekomstgericht facility management. IoT (Internet of Things), artificiële intelligentie, data-analyse, enz. vinden in versneld tempo hun toepassing in steeds meer ondernemingen, in het belang van de organisatie en haar medewerkers.

Voor de facility manager en zijn team is het belangrijk om voordeel te halen uit de snelle technologische evolutie. Bijgevolg is het noodzakelijk het nodige inzicht te verwerven in wat beschikbaar is aan technologische hulpmiddelen, hoe ze te integreren en bovenal hoe er meerwaarde uit te halen voor de organisatie.
Op donderdag 29 september gaat rond deze thematiek een congres door in het ‘Art & Design Atomium Museum’ (ADAM) in Brussel, georganiseerd door MCS, Proximus, ISS en IFMA Belgium.
Gedurende het event zullen gerenommeerde sprekers inzicht geven in de kernpunten voor een smart building. Stefaan De Clerck, voorzitter van de raad van bestuur van Proximus, opent het congres om 19.00u. Jim Stolze, International innovation expert, auteur en stichter van TEDex Amsterdam neemt de rol van gastheer waar voor het event. Keynote sprekers zijn Jeff Gravenhorst, CEO ISS World en Tony Keane, President IFMA World. Dat het niet louter om theorie gaat, zal geïllustreerd worden aan de hand van vijf praktijkcases, waarop de aanwezigen nadien hun stem kunnen uitbrengen. Vanzelfsprekend is er overvloedig gelegenheid tot discussie rond het thema en sluit het congres af met een networking moment.

Inschrijven via: http://www.IFMA.be
Eduard Codde
13-09-2016