FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » Boost de digital workplace met digitale schermcommunicatie en Appspace

Boost de digital workplace met digitale schermcommunicatie en Appspace

Digital signage speelt een belangrijke rol in de employee en visitor journey anno 2019. Dankzij Appspace informeer en engageer je al je medewerkers via inspirerende en inhoudelijk sterke boodschappen.Door op verschillende plaatsen schermen te hangen, verbeter je niet alleen de interne communicatie, ook de uitstraling van heel het bedrijf krijgt een ‘boost’. De informatie is bovendien ook beschikbaar via een App op de mobiele telefoon, waardoor ook non-desk medewerkers waar en wanneer zij dat willen de boodschappen kunnen bekijken. Door Appspace te koppelen aan je bestaande systemen - denk hierbij aan het agenda-systeem of de Crestron apparatuur in vergaderzalen - maximaliseer je het rendement van bestaande investeringen in hard - én software.

Klanten als Bru Textiles, Aertssen en DS Smith ontdekten alvast de mogelijkheden van Appspace. Ben jij ook klaar voor de ‘next step’? Contacteer ons via 014/285 785 of wdebal@dobit.com.

Meer inspiratie? Lees onze blogs >https://solutions.dobit.com/nl/blog of bezoek onze website > https://solutions.dobit.com/nl/corporate-experience.
Advertorial News
13-06-2019