FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Jobs

Facility Coordinator TechniekenSkylux groeit en investeert volop in innovatie, gebouwen en machines. We zoeken daarom een coördinator voor het beheer en onderhoud van onze gebouwen, installaties en voorzieningen ter vervanging van de huidige pensioengerechtigde facility verantwoordelijke.

Als facility coördinator werk je nauw samen met de operations manager voor het opmaken en opvolgen van het onderhoudsplan voor het machinepark en het rollend materiaal in onze productie- en logistieke afdelingen.Verder bouw je onze moderne en dynamische werkomgeving verder uit en coördineer je de uitbreidings-, onderhouds- en herstellingswerken aan onze gebouwen en de omliggende terreinen. Ook de aansturing van de schoonmaakploeg valt onder jouw bevoegdheid.

Je staat, in samenwerking met de aankoopafdeling, in voor de aankoop van niet-productiegebonden materialen en het opvolgen en controleren van de leveringen en facturatie. Je beheert ook de aankoop van kritische wisselstukken voor machines.

Je neemt de rol van interne preventieadviseur op en ondersteunt de uitbouw van het veiligheidsbeleid en welzijnsbeleid als raadgever voor en coördinator van gerichte acties. Onze externe preventieadviseur ondersteunt je hierbij. Je wordt de gesprekspartner van directie en management, medewerkers,
verzekeringsmaatschappijen, overheidsdiensten en externe partners wanneer het gaat over onze gebouwen, installaties en services (automaten, schoonmaak, …).

Je stuurt een team van 5 tot 10 personen aan en rapporteert aan de operations manager.

Jouw profiel
Je hebt een master diploma in een technische richting (elektromechanica, …) of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt reeds ervaring opgedaan in facility management en kan minimaal 5 jaar ervaring in technisch onderhoud voorleggen.

Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je goed uitdrukken in Engels en Frans. Je bent vertrouwd met MS Office.

Je bent een resultaatsgerichte, stressbestendige problem solver die planmatig en nauwkeurig werkt. Je bent praktijkgericht en graag op de werkvloer. Je hebt uitstekende people skills en kan goed omgaan met een grote diversiteit aan medewerkers en partners. Je bent een teamspeler die graag het voortouw neemt in projecten.

Ons aanbod
Een boeiende en afwisselende functie. Je werkt in een familiaal, stabiel, groeiend en innovatief bedrijf met een stevige reputatie in de markt. Wij staan voor een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

We bieden jou een uitstekend salarispakket met extra legale voordelen die aansluiten bij jouw profiel en ervaring. Grondige interne opleiding is voorzien.

Interesse?
Solliciteer online of stuur uw c.v. en motivatiebrief door naar click apply, t.a.v. Birgit Desmet. Wij behandelen uw kandidatuur in alle discretie.
Jobs 
Raphael Pèrez
10-09-2019


 Online solliciteren