FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Jobs

Office Space & Facility CoordinatorDe high fives, de positieve resultaten, de wij-kunnen-dit-momentjes en het gedurfde idee dat werkt: het start bij jou. Want met jouw passie, behulpzaamheid en oog voor eenvoud stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. En zorg je ervoor dat onze winkels efficiënt én met de glimlach hun doelen bereiken.

Als office space coordinator sta je in voor de uitvoering van de office space strategie voor de 4 sites van Delhaize België (Anderlecht, Molenbeek, Zellik en Ninove), in lijn met de noden en het gewenste werkgeversimago. Zo verzeker je een optimale organisatie en onderhoud van de kantoorruimtes.

Behoefte analyse rond office space: je bevraagt de noden en wensen van de interne klanten en analyseert/ inventariseert de stock van werkplekken.
Uitvoeren van office space strategie “Connect@Work”: je implementeert de nieuwe manier van werken en creeërt hier support voor op alle niveaus

Beheren werkplek: je verzekert het dagdagelijks beheer en de efficiëntie van de werkplek
Managen en optimaliseren van Facility Services: je begeleidt en coördineert het facility services team en verzekert zo een optimale dienstverlening wat facility & maintenance betreft. Je communiceert naar medewerkers en syndicale partners (CPBW) over de facilitaire diensten.
Aanspreekpunt en Interdepartementale samenwerking: Je werkt samen met andere departementen (IT, HR, Project Managers) in het kader van office projecten en treedt op als aanspreekpunt voor jouw domein binnen de organisatie.
People management: je staat in voor het aantrekken, motiveren, managen, evalueren en ontwikkelen van je medewerkers (een facility coordinator die op zijn beurt een ploeg van 7 arbeiders/bedienden aanstuurt).
Budget: je bereidt het office space management budget voor om kostenefficiëntie te garanderen.

Je profiel
  • Je hebt ervaring met Facility management en Maintenance alsook people management ervaring. Ervaring met Space Management is een plus. Dankzij jouw ervaring beschik je over de nodige technische (en juridische) kennis.
  • Je bent tweetalig Nederlands-Frans
  • Soft skills: goede organisatievaardigheden, change minded (verdere implementatie van nieuwe manier van werken), sterke communicatie vaardigheden en overtuigingskracht, proactiviteit.
Ons aanbod

Je komt terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een ijzersterke groep. Een bedrijf van Belgische oorsprong met een rijke geschiedenis. Duurzaam ondernemen en bouwen aan een gezonde levensstijl staan bij ons voorop.

We bieden je de kans om mee aan het stuur te staan van een organisatie in volle verandering. Je krijgt talloze opleidingen en ruimte om door te groeien. Je kan rekenen op een competitief loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen.
Jobs 
Raphael Pèrez
10-07-2019


 Online solliciteren