FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » News » IFMA-opleiding: Succesvol En Doelgericht Onderhandelen

IFMA-opleiding: Succesvol En Doelgericht Onderhandelen

‘Betere onderhandelingsresultaten ontwikkelen betere zakelijke relaties!’ is het thema van een vierdaagse door IFMA georganiseerde opleiding van het korte type. De Nederlandstalige sessies worden gespreid over twee blokken van telkens twee dagen: 27 en 28 mei 2010 (deel 1), 24 en 25 juni 2010 (deel 2). Ze gaan door van 9.00 tot 18.00 uur.
Het doel van deze training is de deelnemers te helpen betere onderhandelingsresultaten te bereiken en betere zakelijke relaties te ontwikkelen. Deze training richt zich in het bijzonder tot experts op het gebied van inkoop en facilitair management. De deelnemers hebben dan ook best al een aantal jaren ervaring in inkoop of verkoop en hebben mogelijk al eerder onderhandelingstrainingen gevolgd. Resultaatgericht onderhandelingen en tevens goede relaties behouden, vormen een persoonlijke uitdaging.
De focus ligt op het behalen van betere onderhandelingsresultaten en het trainen van vaardigheden. Bij de doelstellingen vinden we het erkennen van een onderhandelingsituatie, het beheersen van de principes en fasen van een onderhandeling, het vergroten van de vindingrijkheid om tot een oplossing te komen, het omgaan met spanningen tijdens de onderhandelsituatie, het beter leren kennen van de eigen kwaliteiten en zwakten. Deze training is bovenal praktijkgericht. Na de theoretische inleidingen oefenen de deelnemers vooral actief met onderhandelsituaties.
De opleiding is in handen van ENS International, een van ‘s werelds leidende onderhandelings- en beinvloedingsconsultancies, actief in meer dan 57 landen.
Kostprijs: 2.475 euro excl. btw.
Eduard Codde
15-03-2010


Visit: http://www.ifma.be ...