FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |

LEVERANCIERSGIDS

In dit onderdeel, repertorieert de redactie van Profacility de leveranciers en consultants die hun vakkennis en knowhow aanbieden aan bedrijven, openbare besturen, ziekenhuizen en andere professionele ondernemingen om het beheer van hun vastgoed, gebouwen, werkomgevingen, facilitaire diensten, wagenpark en mobiliteit te optimaliseren.

Deze leveranciers en dienstverleners worden volgens de aard van hun diensten of de productcategorie die ze aanbieden gerubriceerd.

 COMPANY PROFILES

Klik op het (i) symbool naast de naam en contactgegevens van één van de leveranciers om zijn bedrijfsprofiel en persartikels rond de activiteiten, het management, de referenties en realisaties van het bedrijf te bekijken.

Bent u een leverancier in één van de B2B sectoren die hieronder geklasseerd zijn, maar werd u nog niet in de online gids opgenomen?
Vul het onderstaand formulier in om een aanvraag in te dienen.
Met z'n 140 pagina's geeft de Profacility Guide een overzicht van de huidige trends en evoluties op het gebied van vastgoed, gebouwen, werkomgevingen, facility diensten en mobiliteitsbeheer. De gids brengt eveneens de gevaren en opportuniteiten van deze sectoren aan het licht, en zet goede beheerpraktijken in de kijker.

Een deel van de bedrijfsprofielen van www.profacility.be/guide wordt ook in de gedrukte editie van de Profacility Guide gepubliceerd. De lezer zal er ook over een sectorale TOP van de belangrijkste leveranciers en dienstverleners in België beschikken.

 Online doorbladerenADRESSENLIJST - LEVERANCIERS EN DIENSTVERLENERS