FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Teamwork makes the dreamwork

Teamwork makes the dreamwork

Deze zomer namen de medewerkers van Skype enthousiast hun nieuwe werkomgeving in gebruik; een inspirerend kantoor als resultaat van een uitstekende samenwerking tussen alle leden van het internationale project team.


Het wereldwijde hoofdkantoor van Skype, een divisie van Microsoft Corp, is gevestigd in Luxemburg. De teams ondersteunen van hieruit klanten en andere teams in de Skype toepassing, een tool voor online communicatie.

Microsoft wilde de werkplekken, verspreid over twee verdiepingen van het gebouw, consolideren op één enkele verdieping in een inspirerende omgeving. Het ondersteunen van de activiteiten van de medewerkers en de teams was de belangrijkste doelstelling van het project.

Op basis van haar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe werkomgevingen en haar ervaring in Luxemburg, kreeg PROCOS Group van Microsoft Corp. de missie toevertrouwd. “Een boeiende uitdaging”, zegt Irina Vassileva, workplace consultant en architect van PROCOS Group. “Microsoft heeft als internationale organisatie heel wat ervaring met nieuwe werkomgevingen. Voor het kantoor in Luxemburg wilde Microsoft geen pure “corporate” aanpak, maar wel een innovatieve, met als resultaat een huiselijke werkomgeving die door alle medewerkers als warm en inspirerend wordt ervaren.”Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


14/11/2016
Huisvesting & werkomgeving
 News in short
Facilicom Group duidt CIO aan en breidt bestuur uit
| 15/01/2020
Risico’s beperken in je cleanroom, dankzij aanpak van TRU
| 14/01/2020
Beveiligde robuuste Windows-pc
| 14/01/2020
Royal FloraHolland en Facilicom bundelen krachten in facilitaire dienstverlening
| 13/01/2020
Besparen op vergaderkost met digitale whiteboards en Zoom-videoconferencing
| 10/01/2020

Meer news