Home » Bibliotheek » Een resolute keuze voor daglicht

Een resolute keuze voor daglicht

Corinna Lehnert, Directeur Human Resources van Guardian Industries
Samen met haar dochterondernemingen en filialen stelt Guardian liefst 17.000 mensen tewerk die in meer dan 25 landen verspreid over 5 continenten wonen en in uiteenlopende sectoren werkzaam zijn. Guardian biedt diverse producten aan, gaande van glas dat het energieverbruik verlaagt en het comfort verhoogt in gebouwen, tot innoverende automotive onderdelen die de brandstofefficiëntie en de connectiviteit verbeteren. Corinna Lehnert, Directeur Human Resources van Guardian Industries Glass Group in Europa, geeft ons een woordje uitleg over de nieuwe kantoorfilosofie..


Voor onze verhuizing van de vestiging in Dudelange naar de nieuwe kantoren in Bertrange hebben we de traditionele kantoorindeling ingeruild voor deze nieuwe manier van werken, voornamelijk omdat Guardian zo alle belangrijke centrale functies, zoals bevoorrading, logistiek, vraagplanning, marketing, productmanagement en financiën, op één locatie kon onderbrengen. Door de nauwere samenwerking tussen de verschillende afdelingen kan het bedrijf al zijn klanten in Europa een uitzonderlijke klantervaring en dus een toegevoegde waarde bieden.
Corinna Lehnert wil daar ook nog iets aan toevoegen over de macrolocatie: “Onze hoofdzetel is nu al jarenlang gevestigd in Luxemburg, een uitstekende locatie voor een vlot bereikbaar, centraal hoofdkantoor vinden wij”.

Kantoren als levende showroom
Een van de grootste verschillen is dat er overvloedig gebruik gemaakt werd van glas voor de nieuwe kantoren. Bovendien investeerde Guardian in nieuw ergonomisch meubilair. De algemene sfeer is er modern en kleurrijk, maar toch ook ontspannen. Het bedrijf heeft zijn eigen producten volop toegepast, waardoor het kantoor wel één grote showroom lijkt.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


14/11/2016
Huisvesting & werkomgeving
 


News in short
Efficiënter werken met minder stress
| 19/10/2017
Aan de wieg van een nieuwe identiteit
| 19/10/2017
NFC Index bevestigt stijgende trend van facilitaire kosten
| 19/10/2017
Cushman & Wakefield en ADMOS bundelen krachten
| 18/10/2017
Betere werkruimtes bedenken met NNOFCARE
| 17/10/2017

Meer news