FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Place 2.5-concept: Een nieuwe thuis en een warm nest

Place 2.5-concept: Een nieuwe thuis en een warm nest

Inrichting in een warme sfeer geïnspireerd op het bibliotheekgevoel dat resulteerde o.a. in knusse details als een specifieke kleur voor de lampjes die per cluster van vier werkplekken de afdelingen markeren.
Toen Facilicom besliste om de bestaande maar verouderde huisvesting aan de IJzerlaan te Antwerpen te ruilen voor een nieuwe stek in de Breeam-gecertificeerde Avenue Building aan de Noorderplaats, was het ook tijd om uit te kijken naar een nieuwe inrichting van de werkomgeving. Het ‘Place 2.5’-concept van Sedus overtuigde en werd door Projectatelier als voorkeurpartner uitgerold.

Met het integrale inrichtingsconcept ‘Place 2.5’ wil Sedus het kantoor een perfecte ‘Second Place’ maken, de nieuwe emotionele cultuur van het kantoor vooruitschuiven. Het concept is erop gericht minimaal stress te veroorzaken in een ontspannen sfeer en zo beter te laten presteren. Het is een eigen visie op ‘het nieuwe werken’, waarbij werktevredenheid en werkplezier centraal staan om te voldoen aan de eisen van de moderne medewerkers. Met een goed gevoel werken in een inspirerende omgeving, verhoogt de verbondenheid en standvastigheid van de medewerker met en binnen zijn bedrijf.
Projectatelier is zes jaar geleden opgericht door Peter Monden en Chris Huybrechts met de bedoeling meer bij te dragen tot de kantoorinrichting dan enkel het aanbieden van meubelen. Beide partners vatten hun aanpak samen onder de noemer ‘Pimp your Office’. Zij ontwerpen de creatieve totaalconcepten voor kantoren, waarbij meubelcollecties gecombineerd worden met specifiek maatwerk en interieurafwerking in eigen regie waar zij ook de volledige coördinatie van de afwerking verzekeren.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


27/09/2012
Facility Management - Huisvesting & werkomgeving
 News in short
Creëer een veiligere werkomgeving met goed onderhoud - whitepaper
| 06/12/2019
Smart Readiness Indicator voor gebouwen
| 05/12/2019
Europa stelt aanbeveling voor energie-intensieve industrieën voor
| 04/12/2019
Cyberaanvallen steeds vaker geautomatiseerd in 2020
| 03/12/2019
Met Digital Twin de BIM-voordelen naar de gebouwbeheerder brengen
| 02/12/2019

Meer news