FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Snel en efficiënt werken met het 3M Own the Floor-systeem

Snel en efficiënt werken met het 3M Own the Floor-systeem

Compleet strippen van de vloer is voortaan overbodig: slechts twee lagen van de nieuwe Scotchgard Floor Protectors zorgen ervoor dat alle soorten vloeren langdurig bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Tussentijds bijwerken is bovendien in een handomdraai gebeurd. De Scotchgard Floor Protectors maken deel uit van het Own the Floor-concept van 3M. Dit is een compleet systeem oplossingen, waarmee het beschermen, schoonmaken en onderhouden van vloeren gemakkelijker, efficiënter én goedkoper wordt.

Wie gebouwen beheert, weet hoe arbeidsintensief – en dus kostbaar – het dagelijkse onderhoud is. Efficiënte schoonmaakmethoden en hoogwaardige reinigingsproducten zorgen dan ook voor een directe kostenbesparing. Maarten van Vliet is marketing coördinator bij 3M België. Hij is verantwoordelijk voor het Own the Floor-concept en nauw betrokken bij de introductie van de nieuwe Scotchgard Floor Protectors: “Groot periodiek onderhoud kun je voortaan achterwege laten, want compleet strippen van de oude laag hoeft niet meer. Tussentijds kun je de glans terughalen door de vloer met een ultra high-speed machine te behandelen. Ongeveer één keer per jaar breng je een nieuwe laag aan waar de vloer dof is gelopen.”


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


25/06/2012
Schoonmaak en Hygiëne
 News in short
Een digitale marktplaats voor het afgedankt elektro op de werkplek
| 15/10/2019
Outsourcing van de facilitaire diensten voor meer dan 100.000 soldaten aan een privébedrijf
| 03/10/2019
KdG lanceert graduaat Internet of Things
| 30/09/2019
Wie nomineren als Facility Manager of the Year 2020?
| 25/09/2019
WELL Building-standaard zorgt voor gezonde en gelukkige medewerkers
| 23/09/2019

Meer news