FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » Serviced offices – een concept dat snel evolueert

Serviced offices – een concept dat snel evolueert

SilverSquare Antwerpen.
Wat is de nieuwe realiteit op de ‘serviced offices’-markt? We vragen aan de marktleider en enkele uitdagers hoe zij zich onderscheiden in deze groeiende industrie. We kijken ook naar een aantal prijzen voor deze diensten.

Eduard Schaepman, directeur-generaal van Regus Benelux, vertelt wat zijn onderneming doet om haar positie van marktleider te bewaren.
“We hebben naar de markt geluisterd en producten ontwikkeld die aan de huidige vraag beantwoorden. De oude manier was die van vaste huur van kantoren. Maar de klanten willen nu flexibiliteit en de evolutie gaat nog steeds verder in die richting. Daarom hebben we nieuwe producten ontwikkeld, zoals onze ‘Business World Card’. Er zijn meerdere niveaus beschikbaar. Aan de top staat de ‘Platinum Card’ die 3.500 euro per jaar kost. Daarmee kunnen gebruikers ruimtes (kantoren of vergaderzalen) boeken op één van onze 1.100 locaties in 500 steden, verspreid over 85 landen. We gaan deze richting uit op vraag van onze klanten en het is voor ons ook veel gemakkelijker om met deze nieuwe, door de markt gegenereerde, producten, hogere totale bezettingsgraden te bereiken. Momenteel komt zowat tweederde van ons zakencijfer van mensen die geen traditioneel kantoor van ons huren maar van deze meer flexibele diensten gebruikmaken. Uiteraard kunnen ook mensen die geen lid zijn van ons kaartensysteem en gewoon een kantoor of vergaderzaal willen huren voor bv. een ganse of een halve dag, dat nog steeds doen. Ze kunnen gewoon bellen naar het centrum van hun keuze en de boeking doen”.

Intermediaire oplossing“We worden erkend voor onze transparantie in prijzen en klantenrelaties. We bieden een eigen specifieke dienst aan: een nieuwe intermediaire vastgoedoplossing, tussen een conventionele vaste 3/6/9 huur en een oplossing voor een uitgerust kantoor” verklaart Grégory Ortiz van Multiburo.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


23/09/2010
Vastgoed - Meetings et séminaires
 News in short
“Start-up met een pak ervaring in huis”
| 06/04/2020
VUB houdt toegangsverlening beheersbaar
| 06/04/2020
Een digitale twin voor de Facility Manager
| 06/04/2020
Efficiënte en veilige toegangsverlening tot elke deur
| 06/04/2020
Next Office maakt ruimte voor succes
| 06/04/2020

Meer news