FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  
Home » Bibliotheek » “De klant een wauw-gevoel geven”

“De klant een wauw-gevoel geven”

Frank Roosen – Carglass®
Frank Roosen (54) stond in ’99 mee aan de wieg van Facility Management binnen Carglass®: “Een uitmuntende service bieden en de verwachtingen van de klant overtreffen of hen een wauw-gevoel geven, staat conform de bedrijfsfilosofie centraal. Deze zomer verhuist het hoofdkantoor in Hasselt naar een nieuw state-of-the-art gebouw, in lijn met de andere filialen die een remodelling ondergingen.”

Frank Roosen studeerde Handelswetenschappen (Ehsal Brussel) en behaalde in 2011 aan de KU Leuven een postgraduaat Vastgoed. Na logistieke interimfuncties bij Henkel en D’Ieteren ging hij in ’94 bij Carglass® aan de slag, waar hij begon als branch manager. Toen hij in ’99 werd aangesproken om operations officer te worden, werd de basis gelegd voor zijn huidige functie als Facility Manager (sinds 2001).

Carglass® Belux telt 44 filialen en een hoofdkantoor in Hasselt die allen gehuurd worden. Frank Roosen is verantwoordelijk voor de FM-afdeling, die drie interne medewerkers telt en 3 externen. Het aantal te onderhouden gebouwen komt neer op ongeveer 35.000 m² (44 filialen) en 4.500 m² (hoofdkantoor). De Facility-afdeling staat in voor het gebouwbeheer van de service- centra . De afdeling ACS staat naast Audit Carpark and Safety ook in om de CO2-reductie doelstellingen van Carglass® te bewaken . De afdeling Household zorgt op het hoofdkantoor voor alle soft facilities zoals zaalreservatie , postbedeling , catering en cleaningDownload gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


26/04/2018
Facility Management
 News in short
Ook coworkingscenters van Spaces in Antwerpen, Gent en Luik
| 25/06/2019
Speedate voor een vliegensvlugge carrièrestart
| 24/06/2019
Voortaan verplicht: de kwaliteit en zelfs de toxiciteit van de binnenlucht meten in kantoren
| 18/06/2019
Strategische samenwerking moet beantwoorden aan de uitdagingen van een evolutieve mobiliteit
| 17/06/2019
Wereldprimeur voor de zonnebescherming van Gare Maritime op Thurn & Taxis
| 15/06/2019

Meer news