FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  

“De klant een wauw-gevoel geven”

Frank Roosen – Carglass®
Frank Roosen (54) stond in ’99 mee aan de wieg van Facility Management binnen Carglass®: “Een uitmuntende service bieden en de verwachtingen van de klant overtreffen of hen een wauw-gevoel geven, staat conform de bedrijfsfilosofie centraal. Deze zomer verhuist het hoofdkantoor in Hasselt naar een nieuw state-of-the-art gebouw, in lijn met de andere filialen die een remodelling ondergingen.”

Frank Roosen studeerde Handelswetenschappen (Ehsal Brussel) en behaalde in 2011 aan de KU Leuven een postgraduaat Vastgoed. Na logistieke interimfuncties bij Henkel en D’Ieteren ging hij in ’94 bij Carglass® aan de slag, waar hij begon als branch manager. Toen hij in ’99 werd aangesproken om operations officer te worden, werd de basis gelegd voor zijn huidige functie als Facility Manager (sinds 2001).

Carglass® Belux telt 44 filialen en een hoofdkantoor in Hasselt die allen gehuurd worden. Frank Roosen is verantwoordelijk voor de FM-afdeling, die drie interne medewerkers telt en 3 externen. Het aantal te onderhouden gebouwen komt neer op ongeveer 35.000 m² (44 filialen) en 4.500 m² (hoofdkantoor). De Facility-afdeling staat in voor het gebouwbeheer van de service- centra . De afdeling ACS staat naast Audit Carpark and Safety ook in om de CO2-reductie doelstellingen van Carglass® te bewaken . De afdeling Household zorgt op het hoofdkantoor voor alle soft facilities zoals zaalreservatie , postbedeling , catering en cleaningDownload gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


26/04/2018
Facility Management
 News in short
Split-aircontioner zorgt voor 360° ‘surround’-koeling
| 27/05/2020
Jansen zorgt voor de afwerking van het nieuwe Van der Valk-hotel in Gent
| 27/05/2020
Split-aircontioner zorgt voor 360° ‘surround’-koeling
| 27/05/2020
Een meerjarenbegroting om stilstand en kosten te voorkomen
| 26/05/2020
Interne communicatie in tijden van corona: maximaliseer het bereik van digital signage
| 25/05/2020

Meer news