FRNL | | NewsBibliotheekAgendaNewsletterJobsAdvertisingContact |
  

Befimmo neemt de proef op de som met de SWOW

De waarden van Befimmo springen al bij het onthaal meteen in het oog.
Befimmo is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische kantoormarkt, vooral in Brussel. Naar aanleiding van de bekendmaking van verschillende initiatieven, waaronder een strategisch partnerschap met Silversquare, kreeg Profacility de kans om de nieuwe inrichting volgens de principes van de Smart Ways of Working (SWOW) in de hoofdzetel, gevestigd in het Goemaere-gebouw, te komen ontdekken.

Emilie Delacroix is CSR Manager bij Befimmo. Caroline Kerremans is IR & External Communication Manager. Het duo wachtte ons op aan de hoofdzetel van Befimmo ‘Parc Goemaere’ aan de Waversesteenweg, om ons een rondleiding te geven in de nieuwe kantoorinrichting en daarbij toe te lichten hoe een van de leiders in kantoorvastgoed de principes van de ‘Smart Ways of Working’ bij zichzelf heeft toegepast.

“Vroeger zaten we hier in heel klassieke kantoorruimtes met scheidingswanden, zoals dat een kantoorgebouw uit 1997 typeerde. Maar dat was op zich het probleem niet” steekt Émilie Delacroix van wal. “We beschikten over mooie ruimtes, die helaas verspreid lagen over meerdere verdiepingen”. Deze geleidelijk ontstane verspreiding over twee verdiepingen was het gevolg van de groei van het bedrijf. “We zijn gestart met een klein team van een twintigtal mensen op de eerste verdieping, waar alle functies samengebracht waren: kantoren, keuken en vergaderzalen. Naarmate Befimmo verder groeide en er nieuwe medewerkers bij kwamen, moesten we uitbreiden naar de vierde verdieping”.


Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...  Download gratis de PDF van dit artikel om het vervolg te lezen...


01/05/2018
Huisvesting & werkomgeving
 News in short
Ace of Space knowledge-sharing event
| 02/04/2020
Stem voor de Facility Manager van het Jaar
| 02/04/2020
Boost de experience met digitale communicatie
| 02/04/2020
45 bedrijven waar het aangenaam werken is
| 02/04/2020
Crisisplatform verzekert operationele continuïteit kritische gebouwen en organisaties
| 01/04/2020

Meer news