Home » Catering
| Catering
PROREST lanceert The Market op de Antwerpse campussen
Vanaf begin januari heeft Prorest, een filiaal van Facilicom, zijn allereerste restaurants voor Antwerpse studenten geopend. Om het dagelijkse welzijn te verhogen, had het bedrijf de studenten gevraagd wat ze verlangden op het vlak van menu’s, maar ook op het gebied van interieurdecoratie (dicht, polyvalent, relaxed). Met een industriële look, met de klemtoon op zwarte structuren en hout, hebben ...
| 15/02/2017

Miko neemt het Zweedse Smiling Faces over
Miko, de specialist in koffieservice en kunststofverpakkingen, maakte onlangs bekend dat zij – via haar koffieservice divisie – eigenaar is geworden van 100 % van de aandelen van de onderneming Smiling Faces AB. Het Zweedse bedrijf behaalt met 39 medewerkers een omzet behaalt van ruim 9 miljoen euro.
Scandinavische dynamiek
De koffieservice divisie van de Miko-groep heeft, sinds ...
| 01/07/2016

   
Hygiënecontrole om te strijden tegen voedselverspilling
| 18/12/2015
Minister De Croo op bezoek bij koffiebranderij Miko
| 19/10/2015
Elektronische maaltijdcheques, de rekening kan gepeperd worden
| 14/09/2015
Summer’s here
| 18/07/2015
Concrete resultaten voor het MVO beleid van Miko
| 13/07/2015
Winnaars Pure Power wedstrijd van Puro Koffie en Marc Herremans gekend
| 11/03/2015

Meer news



| Publi-Information
Duurzaam en eerlijk – een gezellige koffiepauze voor een betere wereld
Een koffiepauze houden, dat doe je niet alleen. Even bijpraten bij een kop koffie, chocolade of thee is gezellig en het bevordert de teamgeest. Een drankautomaat plaatsen, dat is dan weer meer dan drank alleen… Het gaat ook om duurzaamheid van het materiaal en eerlijke handel zodat onze wereld voor iedereen een beetje gezelliger wordt!
De warme drankautomaten van ...
| 04/05/2012


   
Zinvolle koffiepauzes
| 27/05/2011

Meer news


| Catering

FM in de zorg | Gezond en smakelijk gaan best samen
Het is een diep verankerde opinie dat men in een hospitaal en bij uitbreiding in de zorgsector altijd slecht eet. Nochtans leveren heel wat instellingen juist op dat vlak enorme inspanningen om het de patiënt maximaal naar de ‘smaakzin’ te maken. Daar staat tegenover dat een eigen cateringservice uitbaten heel wat ruimte en personeel kost, terwijl de druk op de vierkante meters en de exploitatiekosten enorm hoog ligt. Na een grondig onderzoek in de sector ontwikkelde ISS ‘Sana’.
| 12/12/2014
HR POLICY & MOBILITY l Cafetariaplan, een zegen of een nieuw zorgenkind?
De ‘bedrijfswagen’ is al decennia lang een ‘vaste waarde’ in de Belgische bedrijfscultuur. Hij is geëvolueerd van het onmisbare tool voor de buitendienstmedewerker naar een belangrijke looncomponent voor een veel breder veld medewerkers. De niet te stillen fiscale honger van onze overheid heeft eind 2011 heel wat paniek gezaaid bij iedereen die een bedrijfswagen ‘genoot’, want zij werden plots flink meer belast via het VAA. Dat leidde tot een andere kijk op de bedrijfswagen.
| 13/05/2014
Voedselverspilling... genoeg is genoeg!
De belangrijkste oorzaken van voedselverspilling achterhalen en de actoren praktische tools, concrete voorbeelden en aanbevelingen geven opdat iedereen in elke fase van de voedselketen opnieuw respect zou leren hebben voor voeding in onze huidige overconsumptiemaatschappij. Dat is het hoofddoel van het ambitieuze Europese project Green Cook, waaraan twaalf partners uit vijf Noordwest-Europese landen samenwerken.
| 29/04/2014
Facility Awards 2013 l Case Study BELGACOM | Een cateringaanbod voor een wereld in beweging
De catering- en betaalmogelijkheden uitbreiden en diversifiëren, 2.000 extra klanten ontvangen, de drie statuten van het restaurantpersoneel met elkaar verenigen, samenwerken met een privépartner zonder het aanbod 'van het huis' te ondermijnen, de weinig comfortabele eetzaal renoveren en ten slotte koers houden in het kader van een meerjarenproject… Kortom, Belgacom besloot de kwadratuur van de cirkel op te lossen.
| 25/03/2013

   

Catering l Van het landbouwveld naar de vuilnisbak
| 28/01/2013
Catering | ‘Food miles’: bio volstaat niet meer
| 23/01/2012
De liefde van de werknemer gaat door de maag
| 18/04/2011
Logistieke optimalisatie via l'AZ Nikolaas centraal facilitair platform
| 13/01/2011
Strategisch | FM verterskt de zorgvertsrekking
| 28/09/2010
FM in de zorgsector | Outsourcen : inhaalbeweging
| 23/09/2010
Profiel van een Facility manager | Frank Geets, Directeur Facilitair dienst van AZ Nikolaas
| 15/04/2010
Bio en fair trade: duurzame ontwikkeling in de kantine
| 11/02/2010
Duurzame kantines: nieuwe tendens
| 05/12/2008
Speciale diëten: alles kan!
| 15/12/2007
Catering wordt polyvalenter steeds
| 14/12/2007
Nodige toegevoegde waarde
| 10/11/2007
Voorrang aan versheid
| 01/11/2007
Catering verandert ingrediënten van het succes
| 15/10/2007
Bedrijfscatering of eten op een eigentijdse manier
| 15/12/2006
Sodexho : Van restaurantbedrijf tot IFM
| 17/10/2006


  | Catering
www.profacility.be/mcs
www.profacility.be/miko
www.profacility.be/sca
 Profielen van de belangrijkste bedrijven in
MCS
MIKO COFFEE SERVICE
SCA HYGIENE PRODUCTS

 Gegevens andere leveranciers
Catering (13)
Vendingautomaten - verdelers (8)
Vendingautomaten - opvulling (16)
Vending - waterfonteinen (3)
Koffiemachines (16)
Vries- en koelcellen (1)
Industriële keuken (1)
Consultancy & kwaliteitscontroles (2)

Zoek een leverancier
Activiteitensector
Naam van de leverancier


Agenda