Home » Agenda

“Facilitair & Gebouwbeheer”
Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector. De vakbeurs biedt u een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties.
NL - Utrecht, Jaarbeurs  
24/01/2018 - 26/01/2018

 Meer informatie & inschrijving

Stockholm Furniture & Light Fair
De belangrijkste Scandinavische meubelbeurs zal plaatsvinden van 6 tot en met 10 februari in Stockholm. De nieuwste trends in Scandinavisch (meubel en licht)design, zowel voor thuis als voor openbare plaatsen, zullen er worden voorgesteld. Een paar dagen lang is deze beurs de grootste ontmoetingsplaats ter wereld voor Scandinavisch design.
SE - Stockholm, Stockholmsmässan 
06/02/2018 - 10/02/2018

 Programma en inschrijvingen…

NNOF : Mini-conferentie rond circulaire economie
Thema : Eeuwige winst via circulaire economie ?

B - Brussels, Herman Teirlinckgebouw 
26/02/2018

 Inschrijvingen…

Opleiding IFMA : 'Circulair kantoor'
In Vlaanderen gaan we volle snelheid naar een circulaire economie waarbij anders wordt gedacht over het gebruik van materialen doorheen de volledige levenscyclus: hoe kunnen we materialen eindeloos hergebruiken en afval minimaliseren? Kantoorinrichting is één van die categorieën waarbij quick wins mogelijk zijn. De markt biedt al oplossingen en er is een duidelijke business case voor de gebruiker. Maar, hoe creëren we een circulair kantoor?
Programma:
1.Waarom kiezen voor een circulaire kantoorinrichting?
2.Wanneer is iets circulair?
3.Een nieuwe mindset over kopen en gebruiken
B - Diegem, Regus 
28/02/2018

 Programma en inschrijvingen…

“MIPIM 2018”
De grootste internationale vakbeurs voor vastgoed. Meer dan 20.000 professionals van 80 verschillende landen komen samen om hun projecten te promoten, te netwerken en op zoek te gaan naar nieuwe samenwerkingsverbanden.
FR - Cannes, Palais des Festivals 
13/03/2018 - 16/03/2018

 Meer informatie & inschrijving

Opleiding IFMA : 'Duurzaam bouwen'
B - Diegem, Regus 
14/03/2018

 meer informatie

FM-Day
Ontdek alle facetten van een vakgebied in volle ontwikkeling tijdens de FM-Day georganiseerd door IFMA. Tijdens dit onmisbaar leer- en netwerkevent krijgt u niet alleen een update van FM-thema’s die u dagelijks bezig houden maar ontdekt u ook hoe collega’s complexe FM-vraagstukken aanpakken.
B - Leuven, Brabanthallen  
29/03/2018

 Programma en inschrijvingen…

HEALTH&CARE 2018
HEALTH&CARE is de ideale plaats om uw professionele kennis bij te schaven en u te laten inspireren. Op het programma stonden meer dan 40 geaccrediteerde lezingen rond zeer uiteenlopende thema’s op het programma, gegeven door inspirerende sprekers die vertellen hoe zij de toekomst van u en de zorgsector zien.
B - Gand, Flanders Expo 
24/04/2018 - 26/04/2018

 Programma en inschrijvingen…

World Workplace 2018
Dit belangrijk vakevent voor workplace professionals is sinds jaren de meest gerespecteerde expo-conferentie op het gebied van algemeen beheer van diensten. World Workplace is een interactieve conferentie die gericht op zoek gaat naar innovatieve oplossingen voor de gemeenschappelijke uitdagingen van dienstleveranciers, over de ontwikkeling van haalbare strategieën en de uitwisseling van beste praktijken voor het beheer van diensten, teams en projecten. Dit jaar zal de Europese editie van World Workplace gelanceerd worden in Barcelona, Spain.
SPAIN - Barcelona 
15/05/2018 - 17/05/2018

 Programma en inschrijvingen…

“REALTY 2018”
REALTY brengt alle beslissingsmakers tezamen die actief zijn in industrieel, logistiek, commercieel, residentieel en kantoren vastgoed.
B - Brussels, Tour & Taxis  
16/05/2018 - 17/05/2018

 Meer informatie & inschrijving

Facility Awards 2018 - Facility Manager of the Year
De prijs 'Facility Manager of the Year' wordt toegekend aan een man of vrouw die door zijn of haar manier van denken, visie, engagement en inspanningen bijgedragen heeft tot het succes van de onderneming of organisatie waarvoor hij of zij werkt. Op die manier heeft hij of zij eveneens het beroep van Facility Manager bekendheid en erkenning bijgebracht en bijgedragen tot de professionalisering ervan. Guy Vanhoorde, Departementshoofd Facility Management, werd in 2016 verkozen als ‘Facility Manager of the Year’. Op basis van de nominaties van het publiek zal de professionele vakjury de 6 finalisten verkiezen.
Deze selectie wordt door de jury op basis van essentiële criteria gemaakt.
B - Brussels, Event Lounge 
24/05/2018

 Programma en inschrijvingen…

Global Fleet Conference 2018
Tussen 28 en 30 mei zullen zo’n 300 deelnemers – onder wie vertegenwoordigers vanuit alle continenten – in Roma samenkomen. Gedurende deze tweedaagse conferentie zullen thema’s als efficiëntie, activiteiten in opkomende gebieden en impact van technologieën aan bod komen. Het event, dat georganiseerd wordt door GlobalFleet.com, in samenwerking met Fleet Europe en AutomotiveFleet, zal ook de globale economische vooruitzichten en de gevolgen ervan aankaarten. Daarnaast geeft het vakevenement een overzicht van de nieuwste trends inzake beheer van parken.
Ita - Roma, Sheraton Hotel & Conference Center 
28/05/2018 - 30/05/2018

 Meer informatie en volledig programma…

35ste Facility Night
De Facility Nights zijn een reeks informele seminaries én een ontmoetingsforum voor iedereen die van ver of nabij met het Facility Management te maken heeft. Tweemaal per jaar kiest KI’ communications een interessant facilitair gelinkt thema en brengen geselecteerde sprekers een boeiend facilitair verhaal. De doelstellingen zijn tweeërlei: enerzijds willen we de deelnemers confronteren met professionele cases in de hoop dat nieuwe inzichten opgedaan worden, of dat alvast de eigen visies getoetst worden aan de stellingen van de sprekers. Daarnaast – en minstens even belangrijk – biedt het avondprogramma ruime mogelijkheden tot het leggen van interessante contacten met vakgenoten in een informele sfeer.
B - Brussels, Dock's Dome 
31/05/2018

 Meer informatie & inschrijving

“EFMC 2018”
In samenwerking met EuroFM, de International Facility Management Association (IFMA) en IFMA Italia wordt de EFMC (European Facility Management Conference) dit jaar georganiseerd in Sofia van 5 tot 8 juni. Er worden zo'n 500 FM-experts uit heel Europa verwacht.
Bulgaria - Sofia 
05/06/2018 - 08/06/2018

 Meer informatie & inschrijving

FM Zorgcongres : Bouwen, verbouwen en renoveren in de zorg: 'The Human Factor'
Het interactieve zorgcongres van Ki'Communications onderscheidt zich sterk door zijn uitgesproken interactieve karakter. Doel is om de deelnemers zoveel mogelijk ervaringen te laten ‘meenemen’ door ze een hele namiddag onder te dompelen in een uitermate (inter)actief workshopconcept.
B - Antwerpen, Bluepoint 
12/06/2018

 Meer informatie

Hack In Paris 2018
Intrusion attempts are more and more frequent and sophisticated, regardless of their target (state or corporation). In this context, international hacking events are multiplying. A few events took place in France but until now, no one had covered hacking practices with a technical approach including both professional training and information aspects.
Hack In Paris aims at filling this gap. After the success of the latest edition with more than 650 attendees, this 5 days corporate event will be held for the eighth time in France, at the La Maison de la Chimie. Hack In Paris attendees will discover the realities of hacking, and its consequences for companies. The program includes state of the art IT security, industrial espionage, penetration testing, physical security, forensics, malware analysis techniques and countermeasures.
Hack In Paris will be held from June 25th to 29th 2018 exclusively in English
FR - Paris, The Maison de la Chimie 
25/06/2018 - 29/06/2018

 More informations

Green Expo 2018
De nadruk voor de tweejaarlijkse vakbeurs voor de groenprofessional zal voornamelijk liggen op beleving, interactie en innovatie. Als professional uit de projectmarkt, de uitvoerdersmarkt of de handel wilt u op de hoogte blijven van de allernieuwste producten, systemen, diensten en laatste ontwikkelingen in de markt. Op Green Expo vindt u alles verzameld op een binnen- en buitenexpo van maar liefst 18.000 m˛. Een ideaal forum om kennis uit te wisselen en relaties te verstevigen.
B - Gent, Flanders Expo 
02/09/2018 - 04/09/2018

 Meer informatie & inschrijving

Facility for Future 2018
Uitgangspunt van Facility for Future 2018 is een sterk inhoudelijk inspiratie-event, met een diversiteit aan sprekers, in een hoogwaardige ambiance om te netwerken.
Met de verplaatsing van de beurs komen partijen tegemoet aan de wens om Facility for Future en de Vakbeurs Facilitair (Jaarbeurs Utrecht), die dit jaar beide in januari plaatsvonden, in de tijd meer uit elkaar
NL - ’s-Hertogenbosch 
17/09/2018 - 21/09/2018

 Programma en inschrijvingen…

Opleiding “Conditiemeting en Meerjarenplanning (NEN2767)”
In deze cursus van Freestone Lab wordt geleerd hoe conditiemeting volgens NEN 2767 bij de inspecties van gebouwen moet worden toegepast en, hoe de resultaten van de conditiemeting moeten worden verwerkt tot een betrouwbaar meerjarenonderhoudsplan. Op dag 1 van deze cursus wordt de theorie gegeven die op dag 2 in de praktijk wordt toegepast.
B - Zwijndrecht , Fort 19  
20/09/2018

 Programma en inschrijvingen…

Facility Sailing Cup 2018
B - Zeeland 
21/09/2018

 meer informatie

ORGATEC 2018
Om de twee jaar wordt ORGATEC het internationale trefpunt voor fabrikanten, designers, architecten en gebruikers van meubilair voor de werkvloer. Meer dan 50.000 bezoekers kwamen in 2016 naar Keulen om aan de vakbeurs en de conferenties deel te nemen.
Germany - Cologne 
23/10/2018 - 27/10/2018

 Programma en inschrijvingen…

Dag van de Afwerking: 11e éditie
De Dag van de Afwerking is dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de afwerkingssector. Aannemers, architecten en voorschrijvers maken bij 140 standhouders kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van afwerkingsproducten. De toegang is volledig gratis!
B - Grand-Bigard, Brussels Kart Expo 
27/11/2018

 Programma en inschrijvingen…

   

Efficiënter werken met minder stress
| 19/10/2017
Aan de wieg van een nieuwe identiteit
| 19/10/2017
NFC Index bevestigt stijgende trend van facilitaire kosten
| 19/10/2017
Cushman & Wakefield en ADMOS bundelen krachten
| 18/10/2017
Betere werkruimtes bedenken met NNOFCARE
| 17/10/2017
Woonzorgcentra voor senioren moeten zich heruitvinden
| 26/09/2017
MICROSOFT en STEELCASE stimuleren samen creativiteit op de werkvloer
| 20/09/2017
De wereld van het licht in beweging met ZUMTOBEL
| 19/09/2017
FACILITEAM blijft groeien op vlak van kantoorinrichting en renovatie
| 19/09/2017
Sodexo behoudt de leidersplaats in de DJSI-ranking
| 19/09/2017
Circulaire economie en toegankelijkheid
| 19/09/2017
BIFM Awards: een erfgoed van innovatie en inspiratie
| 18/09/2017
Dood aan de diesel ? Leve de e-auto ?
| 22/08/2017
Flokk en Giroflex, een voortreffelijke samenwerking
| 19/08/2017
Trendy werkomgeving met campussfeer
| 19/08/2017
IoT: de nieuwe sleutel tot een energie-efficiënt gebouw?
| 17/08/2017
België heeft voortaan een WELL-certificatie-instelling
| 16/08/2017
Een nieuwe huisstijl voor AREMIS
| 10/07/2017
Positieve stemming voor commercieel vastgoed in Vlaanderen
| 22/06/2017
De EPB zet haar lange weg voort
| 13/06/2017
Royal Ahrend openen gloednieuwe "activity based" showroom
| 13/06/2017
Controversiële leegstand bij assistentiewoningen
| 08/06/2017
En de winnaars van de IFMA Facility Awards 2017 zijn...
| 16/05/2017
Officiële opening nieuw hoofdkantoor voor ISS BelLux
| 16/05/2017

Meer news
 

News in short
Efficiënter werken met minder stress
| 19/10/2017
Aan de wieg van een nieuwe identiteit
| 19/10/2017
NFC Index bevestigt stijgende trend van facilitaire kosten
| 19/10/2017
Cushman & Wakefield en ADMOS bundelen krachten
| 18/10/2017
Betere werkruimtes bedenken met NNOFCARE
| 17/10/2017

Meer news